• Palvelumme
  • Insights
  • Ura
  • Media & uutiset
  • Tietoa meistä

Kiinteistöjohtaminen

Kiinteistönomistajan strateginen kumppani ja vahva paikallisosaaja.

Kaupalliset kiinteistöt

Kaupallisten kiinteistöjen tiimimme hallinnoi toimistoja, Business Parkeja, kauppakeskuksia, teollisuuskiinteistöjä, logistiikkakohteita sekä palvelu- ja hoivakiinteistöjä eri paikkakunnilla, joten käytössäsi on vahva paikallisosaamisemme ja satoja kiinteistöjohtamisen asiantuntijoita ympäri Suomen.

Olemme kiinteistönomistajan strateginen kumppani, jonka tehtävänä on varmistaa, että kiinteistösalkun tuotto ja arvo pysyvät ja kehittyvät. Proaktiivinen kiinteistöjohtamisemme tähtää tilojen korkeisiin käyttöasteisiin ja vuokralaisten hyvään asiakastyytyväisyyteen. Kiinnitämme jokaiselle kiinteistösalkulle asiakaspäällikön, joka vastaa asiakkaan suuntaan kokonaisuudesta ja vie yhteisesti sovitut tavoitteet ja toimenpiteet käytäntöön.

Hoidamme kokonaisvaltaisesti kiinteistön jokapäiväiset toiminnot ja vuokraamme tilat. Tunnistamme myös kiinteistössä olevat kehitystarpeet ja autamme kiinteistönomistajia pienien muutostöiden sekä laajempien kiinteistökehityshankkeiden kanssa.

Vastuullisuustiimimme auttaa parantamaan kiinteistöjen energiatehokkuutta, konsultoi sisäilma-asioissa tai ympäristösertifiointiprosessien kanssa.

Asuinkiinteistöt

Tarjoamme asiakkaillemme vuokra-asuntoihin liittyviä operatiivisia palveluja, joihin kuuluvat kiinteistöjohtaminen, isännöinti, vuokraus, tekninen kiinteistöjen ylläpito, yhtiöhallinto sekä talous- ja vuokrahallinto. Manageerauksessamme on kymmeniä tuhansia vuokra-asuntoja ympäri Suomen.

Asuntosijoittaja-asiakkaitamme ovat koti- ja ulkomaiset asuntosijoitusrahastot, eläkevakuutusyhtiöt, säätiöt sekä yksityiset ja julkiset yhteisöt, joilla on merkittävä vuokra-asuntokanta.

Kuluttajia-asiakkaita palvelemme vuokra-asuntomarkkinoilla Kodisto Asuntovuokraus -nimellä.

Hoidamme asuntosalkkuja avaimet käteen -periaatteella, mikä tarkoittaa, että palvelumme on selkeästi hinnoiteltu ja se kattaa kokonaisvaltaisesti kaikki kiinteistössä ja sen hoidossa tarvittavat palvelut.

Seuraamme vuokra-asuntohakujen aktiivisuutta, vuokrausasteita, asukastyytyväisyyttä, palvelutoimittajien suorituskykyä, taloushallintoa sekä kiinteistöjen energia-asioita ja pystymme näin tuottamaan lähes reaaliaikaista dataa asiakkaidemme asuinkiinteistösijoituksista tehokkaan asuntovarallisuuden johtamisen ja päätöksenteon tueksi.

Hyvä asukastyytyväisyys, asuntojen korkeat käyttöasteet sekä aito yhteistyö ovat meille ensisijaisen tärkeitä asioita kumppanuuksissamme.

Ota yhteyttä

Niklas Jalonen

Niklas Jalonen
Head of Sales
niklas.jalonen@newsec.fi
+358 45 319 0710

Sanna Lehikoinen

Sanna Lehikoinen
Head of Business Unit
sanna.lehikoinen@newsec.fi
+358 44 378 3464